Δ

inspiration


31 augusti

Just nu sitter jag och bloggar ifrån min nya skoldator. :) Jag gillar den, de när inte så stor och har en webcam (!), vilket jag har saknat då den på min andra laptop inte funkar...
Nu ska jag ut och springa, måste ju träna hårt nu tills vi springer slingan i skolan. Jag har alltid så svårt att komma ut och träna, men nu ska jag verkligen köra så det ryker HELA hösten. Typ ^^


nu kör vi!


nytt

 

Dessa godingar fick det bli när jag, Frida och Vera tog en sväng till Göteborg efter skolan igår. Det har blivit en hel del shopping den senaste tiden, men det är ju så himla roligt att shoppa på hösten!

Nu ska jag hoppa i min Ugli, steka lite pannkakor och kolla på Svnska Hollywoodfruar ;)
Ha en fortsatt toppen tisdag!


helgen

Har haft en jätte mysig helg! I fredags kom Vera hem till mig. Vi lagade lite mat och kollade på One Tree Hill (skräll).
Igår tog vi en shopping tur till Göteborg mitt i åskan och jag kom hem med en hel del fina saker.
Vi avslutade kvällen hos Vera med lite mer One Tree Hill och senare på kvällen kom Rebecca :) Hon har ju varit på Mallorca i en vecka så det var jätte kul! :)

lite av det nya

 


lite tid

Kolla noga på dessa bilder för det var de enda jag lyckades ladda upp, och som jag har kämpat... ;)

 

från Rix Fm

 

Hej, hej! Jag vet att uppdateringen har varit kass de senaste dagarna. Jag har haft så lite tid och varit så trött men nu kör vi igen! :)

Idag har jag gått min andra dag på gymnasiet och än så länge så verkar det riktigt bra. Dock är det alldeles för tidiga mornar för mig! Klassen verkar bra också, 28 tjejer och 3 killar, hehe.. Nu ska jag städa mitt rum och ikväll börjar ju Fångarna på Fortet. Det är så kul att dom har börjat med det igen! :)
Ha det gött!


21 aug

Jag var hemma hos Sara igår kväll, vilket var en mycket lyckad kväll! Dock glömde jag kameran, shame on me, så jag fick inga bilder därifrån. Ska inte hända igen ;)

Nu har jag i alla fall laddat kameran för jag ska till Rix Fm festival! Ska bli jättekul, så förvänta er bilder därifrån :)
Nu måste jag rusa, Hejdå!

Borås

Nyinköpt


Igår tog jag och Mormor bilen ner till Borås för att bla köpa lite nytt till skolan. Men mormor och jag i ett shopping center brukar offtast sluta med att vi köpt mycket mer än tänkt. Så blev det även igår och nu har jag dekorerat om och satt en ny stil på rummet. Kul! :D Men trots att det spenderades lite mer pengar än vad som planerats så är jag super nöjd med allt!


Detta köpte jag

-Kollegieblock
-Två plastmappar
-Blyertspennor
-Pennfack
-Almenacka
-Ett blockljus
-En lampskärm + lampfot
-En fönsterlampa

 

Har inga direkta planer för dagen fram till 19.00 då jag åker till Sara som fyller år! Hejs :)

 


frizon 11 x2

Fler bilder från Frizon

 

 

Åh bilderna är ju så futtigt små! Får ändra detta snarast...

 


frizon 11

Mitt internet strulade igår så här kommer Frizon inlägget...

 

Den mysiga frukostpåsen

Fotbolls cup

Fika på Café Stallet

Frizon var grymt! Kom hem med nya vänner, ny musik och minnen för livet i bagaget. Förutom de nyupptäckta banden och framföranden så var Marcus Birro där - jätte rolig och Looptrop rockers, nivet gruppen med bla Promoe han som gjorde Svennebanan och Dekandansen. Fick inga bilder av dem men nu vet ni, hehe ;) Skulle så gärna vilja berätta om allt vi gjorde och såg, men det skulle ta för lång tid och bli allt för långtråkigt.
Frizon var i alla fall en av sommerns höjdpunkter och jag åker mer än gärna tillbaka nästa år! :D

home

Är hemma igen efter fem sjukt bra dagar på Frizon! Massor av musik, en hel del vänner - gamla och nya, och en avslutande natt utan någon sömn beskriver dagarna lite kort. Ett mer detaljerat blogginlägg med bilder kommer förhoppningsvis komma in imorgon. Nu måste jag hoppa i säng och försöka få några extra timmars sömn, vilket kan behövas ;) Imorgon ska vi äntligen åka ner till Göteborg för Oskar Linnros konserten!

Solnedgång


MODELISTAN A/W 2011

Favoritplagg i garderoben just nu: Min halv transparenta skjorta från monki.

Byter gärna garderob med: Ebba Zingmarks garderob skulle inte vara helt fel ;)

Trivs bäst i: Ett par riktigt tajta jeans!

Bästa stiltipset: Klä dig i precis vad du vill! Tänk inte i strikta  banor, utan köp och blanda allt du tycker är snyggt. Då får du din egna stil, den du kommer trivas bäst i. Och det är när man trivs i kläderna som man är som snyggast!

Vanligaste färgen på mina kläder:
Oj, försöker blanda och köpa kläder i olika färger, men av någon anledning blir det mycket svart och vitt.

I höst kommer jag gå klädd i:
Tajta byxor, boots och kängor, stora halsdukar, mysiga koftor och plagg i lite mörkare färger t.ex. vinrött.

Men absolut inte i: Plagg med massa volanger eller leo-mönstrat.

Jag doftar just nu: Åh, jag är så dålig på det där med parfymer. Har faktist bara köpt och ägt en parfym i hela mitt liv. Vilken jag köpte i typ 7:an och är inte använd för mycket precis. Det får bli något att införskaffa nu när skolan drar igång.

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Den perfekta party-klänningen. Är i ett sånt stort behov av det! Ett par Jeffery Cambell skulle inte var helt fel det heller.

Höstens köp: En Cape, skinn handskar, snygga smycken och några skor.



Höstens behåll: Behåller det mesta, men matchar det på annorlunda sätt. Stora smycken och koftan stannar självklart kvar!

Höstens släng: Slänger inget, men stoppar undan alla t-shirts med tryck på. Blommigt känns ju också lite fel på hösten.

En ideal höstoutfit: Tajta svarta jeans, den lösa koftan, en cape, stor halsduk. På fötterna sitter ett par boots och på händerna ett par skinnhandskar. En väska i brunt eller vinrött blir den perfekta finishen.

°•·

 



nu




Packat och klart!

Alldeles strax styr vi bilen mot Frizon, där jag och Rebecca kommer att stanna till på Söndag.
För er som inte vet, så är Frizon en kristen festival med nästan 70 olika band och artister. Det finns också några semiarier, bibelstudier och möten att gå på. Jag kommer inte ha med mig datorn och därför ingen tillgång till bloggen. Jag har förprogramerat några inlägg som kommer att rulla in under veckan. Om inte, så ses vi på Söndag, ha det bra!

Last night - this morning


kvällen igår - pannkakor, playstation, film


Startade dagen med några överblivna pannkakor från igår, Vera och Rebecca var ju här ;) En god frukost förgyller alltid min dag :)
Nu ska jag börja packa till Frizon som jag och Rebecca sticker till imorgon. Samtidigt lyssnar jag på låtar från alla olika band och artister som kommer att uppträda. Ahh, är så peppad!

shoes with big s



Ett, eller varför inte flera par av dessa skor från Nilson Shoes skulle inte sitta helt fel i sko skåpet. Du får dem för 1299 kr, vilket för mig svider rätt bra i plånboken. Shit, man skulle vara rik...

OTH


Ååh, jag vet att bloggen har varit jätte tråkig och nästan helt tom! Förutom lite jobb, så har helgen bestått av ett One Tree Hill maraton med mina vänner. 907 min av One Tree Hill är avverkat, inte så illa va? ;)

Nu sitter jag och kollar på det senaste avsnitet av One Tree Hill. Jag låter ju som värsta nörden nu, men det råkar ju gå på söndagar, så :) Har också laddat ner första säsongen av Pretty Little Liars som jag ska ägna resten av kvällen åt. Så sjukt spännande serie!

jobba

Jag har ju inget riktigt sommarjobb, men jag hjälper en bekant till min pappa med att klippa gräset på hans gård och vid ett annat litet torp. Det är just detta jag har gjort denna morgonen/förmiddagen. Kände dock att jag hade lite otur. Skar mig på en plåt så nu har jag feta jacket i tummen. Aj, aj. Och så började det regna så mycket att jag fick åka hem efter bara första stället.
Men nu har jag kommit ut ur duschen, tagit på mig min ugli och ska sysselsätta mig med lite Sims :) Ja, jag älskar sims!

4 augusti

Har precis landat vid datorn och är nu hemkommen från Falkeberg. Vädret har varit så otroligt bra och jag är både brunare och lite rödare än vad jag var innan jag åkte ;)

Slänger in en liten bild bomb från de senaste dagarna


Sysselsättning på stranden

Cirkus Maximum var där, men vi gick inte på den. Hade varit kul annars :)

 




Kusten

Andra dagen på kusten och jag vet, uppdateringen är lite låg. Men det blir lätt så när det är så varmt och skönt ute. Å andra sidan så finns det väl inte så mycket att blogga om. På dagarna ligger vi på stranden och solar o badar och på kvällen äter vi något gott och myser kvällen ut.  

Jag har med mig kamerorna, men jag har inte lyckats få in bilderna på datorn. Så om det inte löser sig kommer bilder upp när jag kommit hem igen. :)

Rullar på

Hej, hej! Snart rullar jag ner till kusten, Falkenberg för några härliga dagar med sol och bad. Det ska bli så roligt att få träffa mormor och morfar och min söta lilla hund igen!
Jag ska försöka att uppdatera bloggen där nere på min morfars dator, bara tiden räcker till ;)

Wilma


RSS 2.0