Inga problem alls, oh, nej, aldrig, aldrig

Imorgon ska jag åka ner till mormor och morfar som är på kusten med sin husvagn. Ska bli jättekul! Morfar bad mig så snällt att baka lite bullar åt honnom , så det är det som jag ägnat min eftermiddag åt :) Sen snodde jag en av bullarna, eller kanske två, och kollade på ett super spännande avsnitt av Pretty Little Liars och världens roligaste avsnitt av One Tree Hill som hade premiär idag. Åh vad jag älskar serier!


Mamma kom precis hem med mitt godis, så nu ska jag mysa kvällen ut med lite sims och polly. Tumbs up!

dag 3 - shopping!

Ja rubriken säger väl allt. Den tredje och sista dagen ängnades åt shopping. Fick med mig några fina saker hem som jag visar upp lite senare :)


Skulle egentligen postat detta inlägget igår, men när jag kom med tåget var jag tvungen att börja fixa mig för förfest och crusingen. ASGRYM kväll! Nu står städning och några andra små saker på schemat. Tjing!

dag 2 - med båt, flakmoped och golfbil

Idag tog vi färjan ut till Donsö, en ö som ligger ute i Göteborgs skärgård. Vi la oss ute på klippora och solade, badade, åt kebab och bara tog det lugnt :) Ön var hur charmig som hellst! Jätte fina hus och eftersom att det inte finns några bilar på ön tar de boende sig fram med hjälp av flakmopeder och golfbilar. Dom hade till och med märkt ut som parkeringsfickor till golfbilarna nere vid hamnen och Ica. Urgulligt!

Lite bilder från idag

 

Haha, har tänkt på att jag nästan alltid lägger upp någon bild på vad jag ätit under dagen, men inte idag då för omväxlings skull ;) (-björnbären)


Dag 1 - Päron, park häng och Indiskt

Hemma från första dagen i Göteborg. Vi har mest strosat runt och gjort vad som fallit oss in. Berättar om dagen i bildväg istället för att skriva om den. Ni vet - en bild säger mer än tusen ord ;)

Startade dagen med världens mega bulle!

Vi lunchade på en Indisk restaurang. Jätte god mat måste jag säga!

Slottskogen

Äventyrsgolf


Ledsen för den halvkassa bild kvalitén, bilderna är tagna med pappas något äldre digitalkamera. Imorgon ska vi förmodligen ta oss ut till Domsö om vädret tillåter :) 

Nu väntar sängen!

15.30

Förmiddagen har spenderats ute i solen med en bra bok och goda muffins :) Ser ut som om jag kommer att spendera följande tre dagar i Göteborg - vilket blir bra för då får jag ju lite mer att blogga om ;)

Jag har sprungit mellan matlagningen och datorn för att försöka ladda upp dessa bilder. Nu fungerade det äntligen!



nu ska jag klia ner och äta :)

Δ

Hösten kan ju ha alla sina negatvia sidor, men höstmodet är ändå något som jag bara älskar, och nu börjar ju alla kollektioner strömma in i affärerna. Här är några bilder från BikBoks senaste :)

 

Skulle inte ha något emot att gå omkring i dessa kläder i höst. Jag älskar verkligen hela outfitten på bild 1 och den vinröda byxdressen på bild 3.


Munk?

Mitt senaste inköp då, en hårmunk :) Det blir riktigt fina resultat, men det var ju så mycket svårare än vad det ser ut att vara! Jag har inte riktigt klurat ut hur jag ska få in allt mitt hår under den än, men det löser sig nog.


Såhär fint blir det

Kan ju tillägga att jag verkligen diggar svensk musik just nu. Håkan Hellström, Veronica Maggio, Kent, Florence Valentin osv. Inga jättenya artister/band, men gud så bra!

Favoriterna just nu - Kent med Sverige och så den här godingen med Håkan!


26 juli

Usch, de senaste två dagarna har jag bara fastnat vid datorn, därav ingen roligt att blogga om. För att få omväxling nu då, så ska jag baka :)  Senare ikväll ska jag hitta på något med Rebecca och Vera, så då kan ju denna dagen kännas lite mera värd ;)

Tänkte visa upp mitt senaste köp, men det fungerar inte att ladda upp bilder just nu, så jag bloggar mer sen :)

24 juli

Fick en liten chock när jag på något sätt kom in på expressen imorses och fick se att Amy Whinehouse har dött. Asså what?! Bara 27 år också.
Och så allt som händer i Norge just nu. Usch jag lider verkligen med anhöriga och utsatta! Förstår inte hur någon kan en så sjukt vriden hjärna att man dödar 92 stycken (kan bli fler) i ett politiskt syfte, eller över huvudtaget! Världen är allt bra sjuk ibland...

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hade tänkt att träna idag, men med tanke på att jag har åkt på huvudvärk igen så skippar jag nog det. Later buddies!

Toblerone

Vid ett någon gång stack jag upp till badet för att kolla på bechvolley turneringen tillsamans med Lovisa, Amanda, Vera och Olivia. Efter det käkade vi thai och kollade på Hur man gör sig av med en kille på 10 dagar :)

Resten av eftermidagen spenderades med Lovisa. När åskan kom och förstörde våra planer om tv-tittande, spelade vi spel och myste istället. När jag var liten, eller ja ända fram tills för bara några år sedan faktiskt, var jag jätte rädd för åskan. Lite roligt att jag nu för tiden kan sitta och mysa ;)
Kvällen sluatade med att Olivia kom hit med massa Toblerone och så kollade vi på Remeber me. Gillar verkligen den filmen, men kunde inte riktigt hålla tårarna borta, hehe ;)

Toblerone i mängder - like it!


22 juli

Idag orkade varken jag eller Lovisa åka ner till Göteborg igen. Tjejerna har ju åkt ut, tyvärr, och vi kände att vi verkligen behöver vila upp oss, hehe. Så imorse sov jag tills jag vaknade, åt en god frukost bestående av amerikanska pannkakor och sedan städade jag mitt rum. Så skönt när det är gjort!
Nu ska jag spela Sims en liten stund innan mormor och morfar kommer hit för att äta kvällsmat.

Kan ju förresten passa på att visa upp mitt nya betong fat som min moster har gjort åt mig. Jag tycker det är jättefint!

Sakerna är bara något som jag har lagt på för tillfället. Jag har inte riktigt klurat ut vad jag ska än.


20 juli

Har tyvärr inte haft någon tid till att blogga de senaste dagarna. Tidiga mornar och sena kvällar varje dag. Men jag klagar då inte! Dessa tre dagar harit varit helt underbara trots lite missförstånd, missade tåg och den allt tommare plånboken ;) Imorgon åker vi än en gång för att kolla på våra tjejer i FIF och det ser ut som om vi kommer åka ner på fredag och kanske lördag också.
Ska försöka lägga upp lite bilder från Gothia imorgon och skriva lite om vad vi har gjort. Nu: MAT!

Slänger in en bild på söta Lovisa så länge


Tidigt

Vilken säckig dag! Förutom maten har jag i princip inte gjort någonting. Inte ens städat mitt rum, vilket verkligen borde göras nu. Jag får väl ta tag i det någon annan dag för nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Imorgon stiger jag upp halv 6(!) för att sedan bege mig mot Göteborg och Gothia cup. Det ska bli så spännande och roligt!
Jag kan ju iaf med säkerhet säga att de fyra närmsta dagarna inte kommer att bli säckiga. Ni hittar mig i Göteborg ;)

Mina goda köttbullar

Glass

Sov ganska länge idag igen, vilket resulterade i att jag missade frukosten och kom direkt till fikat istället. Jordgubbsglass, banan och vaniljsås. En ganska bra frukost, inte så nyttig, men mycket god!



Nu ska jag, mot min vilja, ta mig ner till Ica i regnet. Har lovat att göra middagen idag, hemgjorda köttbullar, potatis, brunsås och lingon. Min absoluta favorit rätt!

16 Juli

Har inga större planer för idag. Funderar på att ta mig ut på en löprunda någon gång under dagen, men annars tänker jag nog bara ta det lugnt. Spela lite sims, laga något gott till kvällen och kolla en film.
Får ju vila upp mig inför Gothia nästa vecka, Yay! Jag ska inte spela, jag vet, men med tanke på hur otroligt roligt vi hade förra året så kan jag inte låta bli att tagga lite jag också :) Och så hoppas jag ju på att det ska gå bra för mina tjejer från Floby.

Igår kollade jag på både Step up 2 och 3. Mycket bra filmer det där, och det är ju inte utan att man blir lite sugen på att dansa. Om jag bara kunde dansa hälften så bra som dem så skulle jag vara mer än nöjd ;)




15 Juli

Lyckades sova otroligt länge idag, trots att jag gick och la mig tidigt igår. Jag var väl trött efter de senaste dagarna. Jag, Vera och Rebecca har levt i någon slags ''Harry Potter bubbla''. På tre dagar skulle vi klart alla sju Harry Potter filmerna innan vi såg den sista. Det blev några sena nätter där ;)

Bion igår var så sjukt underbar! Det var verkligen det perfekta slutet och både jag, Vera och Rebecca grät några tårar om inte fler. Ska man se den sista Harry Potter filmen så ska man se den på bio! Allt blir så mycket bättre och större då. Ljudet, bilden, stämmningen. Det kommer ju bara denna chansen, så ta den, det är det värt.
Ångrar dock att vi inte såg den i 3D (!). Funderar på att gå en gång till bara för att se den i 3D :)

Nu ska jag sätta mig och kolla på någon av de fyra filmerna jag just fick hem. Remember me, Step up 2, Step up 3 och Eclipse. Får se vilken jag väljer, men det lutar mot Step up 2.




























1

Jag ska alldeles strax springa ner till tåget för åka till göteborg och se den allra sista Harry Potter filmen. Det är så spännande, efter tio år nu kommer äntligen finalen! Det känns dock lite tråkigt att det aldrig kommer någon mer film, men 8 st är ju ganska många att komma med. Vi får se alla filmerna om och om igen, för det är dom verkligen värda.



/Nathalie

RSS 2.0